Piirrä yhdistykselle logo !

on

Alajärven ja Takajärven suojeluyhdistys ry julistaa kilpailun yhdistyksen logon suunnittelemiseksi. Yhdistys etsii itselleen logoa, joka ilmentää yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Logo tulee näkymään yhdistyksen verkkosivuilla, tiedotteissa ja muissa materiaaleissa. Yhdistyksellä ei ole aiempaa logoa.

 

Säännöt

Kilpailun järjestäjä on Alajärven ja Takajärven suojeluyhdistys ry

Kilpailuaika on 15.2.–3.4.2018

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Logon voi tehdä käsin tai tietokoneella. Kukin suunnittelija voi osallistua enintään kolmella (3) logosuunnitelmalla.

Logolle asetetaan seuraavat vaatimukset:

  • Logon pitää toimia sekä digitaalisessa että painetussa viestinnässä.
  • Logon pitää toimia sekä värillisenä että mustavalkoisena.
  • Logo voi sisältää yhdistyksen nimen tai sopivan lyhenteen siitä.

Kilpailutyöt toimitetaan yhdistykselle mieluiten sähköisesti (PNG, GIF, TIF tai PDF) sähköpostiosoitteeseen alajarvitakajarvi (ät) gmail.com Tiedoston maksimikoko on 10 MB. Työn voi toimittaa myös paperilla yhdistyksen hallituksen jäsenelle. Kilpailutöihin liitetään tekijän nimi ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Kilpailutyöt julkistetaan ja voittaja valitaan äänestyksellä yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä 7.4.2018. Työt arvioidaan anonyymeinä.

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 50 € arvoisen vaeltajankauppa.fi:n lahjoittaman lahjakortin.

Voittajatyön tekijä sitoutuu siirtämään kaikki tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, Alajärven ja Takajärven suojeluyhdistys ry:lle ilman erillistä korvausta. Kaikkien muiden logoehdotusten osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä. Alajärven ja Takajärven suojeluyhdistys ry:llä on oikeus tehdä valittuun logoon muutoksia. Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyihin kuviin ja piirroksiin liittyviä oikeuksia muille kuin Alajärven ja Takajärven suojeluyhdistys ry:lle. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta.

 

 

Alla vielä muutamien muiden suojeluyhdistysten logoja inspiraation lähteeksi

logoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s