Tule tutustumaan järvitutkimukseen la 2.9

on

 

Suojeluyhdistys järjestää yleisötapahtuman teemalla Järvitutkimus tutuksi. Tapahtuma järjestetään lauantaina 2.9.2017 klo 16.00 alkaen Alajärven rannalla sijaitsevassa Loimalahden leirikeskuksessa (Majalahdentie 1, 13500 Hämeenlinna).

Tapahtuman aluksi esitellään kesän aikana toteutetun Alajärven ravintoverkkoselvityksen tuloksia. Asiantuntijana on Suvi Mäkelä Vanajavesikeskuksesta. Tämän jälkeen on koko perheelle sopivia toimintarasteja ulkona. Lopuksi nautitaan grillin antimista ja virvokkeista sekä keskustellaan vapaamuotoisesti järvien kuulumisista. Myös sauna lämpiää illan aikana ja Alajärvi kutsuu rohkeimpia uimaan (saunomisvarusteet mukaan)!

kuvakollaasi

 

Tapahtumamainos2017

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s