Kalenterikuvia vuoden 2024 kalenteriin

on

Yhdistys päätti teettää vuosikalenterin myös vuodelle 2024.  Kalenteria varten tarvitsemme taas valokuvia joiden aiheet voivat olla maisemia järviltämme ja niiden valuma-alueilta kuten lammista/puroista jne. Kuvissa voi olla myös ihmisiä ja harrastustoimintaa järvillämme, mutta kuvissa esiintyviltä ihmisiltä pitää olla lupa. Kuvissa voi esiintyä myös eläimiä, kuten lintuja.

Tämän vuoden kalenterissa oli kuva joka kuukaudelle, johon pyrittiin saamaan kuva vastaamaan kyseisen kuukauden vuodenaikaa.  6 kuvaa oli Alajärveltä ja 6 kuvaa Takajärveltä ja kansikuva Alajärveltä.  Tänä vuonna muuten sama jako, mutta kansikuva Takajärveltä.

Kuvien pitäisi olla riittävän suuria kooltaan 1 M, ja toimitus ottaa oikeuden mahdollisesti suoristaa kuvaa ja leikata reunoista, jos se on kalenteriohjelman kuvan muodon kannalta välttämätöntä.

Kuvat voivat olla myös aiempina vuosina otettuja.  Toivon kuvia kesäkuun puoleen väliin mennessä.  Pyydän lähettämään ne sähköpostilla osoitteeseen leena.nummelin@gmail.com alkuperäisen kokoisina. Whatsappilla lähetetyt kuvat ovat yleensä liian pieniä.

Jo etukäteen kiittäen

Leena Nummelin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s