Kuvakilpailu

Valokuvakilpailun voittaja äänestettiin ensimmäisessä vuosikokouksessa keväällä. Voittajaksi valittiin Kari Kohtalan tunnelmallinen kuva auringonlaskusta Alajärvellä.

IMG_20140906_203721 - Kopio
Kari Kohtalan voittajakuva

Useita ääniä saivat myös Päivi Haapanalan kimaltavat jääotokset sekä Anu Pilli-Sihvolan ja Leena-Maija Kenttämiehen henkeäsalpaavat taivaan heijastukset jäistä vapautuvassa järvenpeilissä. Onnea voittajalle ja suuri kiitos kaikille kuvia lähettäneille!

20160409_193351
Leena-Maija Kenttämiehen upea kuva

Kokouksessa olleet antoivat suostumuksensa kilpailukuvien käyttöön yhdistyksen toiminnassa. Jos haluat rajoittaa omien kuviesi käyttöä ole ystävälläinen ja ota yhteyttä.

Alkuperäinen kilpailukutsu keväältä 2016:

Onko sinulla hienoja valokuvia Alajärveltä tai Takajärveltä? Julkaise niitä suojeluyhdityksen kuvagalleriassa kaikkien järveläisten ja muidenkin nähtäville ja voit voittaa palkinnon.

Parhaat kuvat äänestetään yhdistyksen ensimmäisessä vuosikokouksessa ja palkitaan rapumerroilla.

Voit julkaista kuvasi jommalla kummalla seuraavista tavoista:

  1. Lisää kuvasi  yhteiseen albumiimme Googlen kuvapalvelussa. Lisätäksesi kuvia albumiin tarvitset Googlen käyttäjätunnukset, jollaisena toimii esim Googlen Gmail-sähköpostiosoite. Avaa albumisivu selaimeesi ja seuraa sivun ohjeita.
  2. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvasi sähköpostiliitteenä tämän sivuston ylläpitäjälle, jona toimii Valtteri Halla. Käytä osoitetta etunimi.sukunimi@gmail.com korvaamalla etunimi ja sukunimi ylläpitäjän nimillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s