Tutustu järviluontoon

on

Alajärven ja Takajärven suojeluyhdistys järjestää avoimen yleisötilaisuuden teemalla ”Tutustu järviluontoon”. Tilaisuus järjestetään lauantaina 3.9.2016 klo 16 alkaen Takajärven rannalla sijaitsevalla Ahorannan leiri- ja virkistysalueella (Takajärventie 728, 13500 Hämeenlinna). Tilaisuuden aluksi Vanajavesikeskuksen vesistöasiantuntija Suvi Mäkelä pitää noin puolen tunnin esityksen otsikolla ”Mitä pinnan alla tapahtuu?”. Sen jälkeen on koko perheelle sopiva luontopolku, jossa tutustutaan järvien kasveihin, eläimiin ja veteen. Lopuksi nautitaan grillin antimista ja keskustellaan vapaamuotoisesti järvien kuulumisista.

Samin alustus kalvot

WP_20160527_014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s