Ojavesinäytteenotto

on

Suojeluyhdistys teki syksyn toisen ojavesinäytteenoton sunnuntaina 6.11.2016.

Takajärvellä näytepaikat olivat Ruokolahti, Heinisuonoja, Mustalammenoja, Salakavala, Lehmioja ja Alajoen yläjuoksu. Alajärvellä näytepaikat olivat Vesajoki, Heinisuonoja, Alajoen alajuoksu, Kivioja ja Kuuslahti. Aikainen talventulo yllätti ja vanha suksisauva tuli tarpeeseen kun ohuita jääkansia rikottiin ojista. Kuivasta syksystä huolimatta vettä virtasi ojissa mukavasti, selvästi enemmän kuin elokuun näytteenotossa. Virtaamat mitattiin Vanajavesikeskukselta lainatulla siivikolla. Vesinäytteet on toimitettu analysoitavaksi Helsinkiin MetropoliLabille.

Tuloksista tehdään aikanaan juttu sekä tälle nettisivulle että yhdistyksen talvitiedotteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s